Attention Järfälla/Upplands-Bro är ansluten till Riksförbundet Attention.

SE ÄNDRINGAR KRING AKTIVITETER PGA CORONA-SITUATIONEN NEDAN. HÅLL ER UPPDATERADE KRING EVENTUELLA ÄNDRINGAR GENOM DENNA SIDA ELLER FACEBOOK I SAMBAND MED ARRANGEMANGET.

Vi arbetar tillsammans för att underlätta vardagen för personer med NPF (neuropsykiatriska funktionshinder) och öka förståelsen i samhället för dessa funktionshinder. Dessutom vill vi hjälpa till med att sprida kunskap, att informera om nya rön och hjälpmedel, samt annan verksamhet som berör ämnet.

Ni hittar oss även på Facebook i gruppen Attention Järfälla/Upplands-bro.

Om du inte får våra medlemsbrev via mail så beror deta på att man saknar rätt uppgifter i medlemsregistret. Du uppdaterar enklast din mail genom att gå in på medlemssidan eller ringa Attentions kansli (Tel: 08-120 488 00).

https://attention.se/for-medlemmar/

Har du idéer till aktiviteter som du själv kan tänka dig dra i, så tveka inte att höra av dig till styrelsen på: info@attention-jarfalla-upplandsbro.se

Höstens Häng-i-hallen/Häng-i-parken

Vi pausar denna aktivitet året ut.

☕

Höstens föräldraträffar i Jakobsberg


UPPDATERING: Föräldraträffar är viktiga! Under dessa omständigheter med coronasituationen och oftast med hela familjen hemma, så behöver vi kanske ses mer än någonsin. Eftersom vi inte ska ses inomhus, och eftersom vi behöver hålla lite avstånd till varandra, så tänker vi att en promenad får fungera tills vidare. Håll dig uppdaterad på Facebook för aktuellt information!

Vid promenad-träffarna ses vi utanför: 
Studieförbundet Vuxenskolan i Jakobsberg kl 18.30 
25/8, 23/9, 14/10, 25/11, 15/12.

Kungsgården på Torget 4 i Kungsängen kl 18.30
27/8, 24/9, 29/10, 24/11, 10/12.

Vi vore tacksamma om ni kunde meddela om ni kommer att närvara. info@attention-jarfalla-upplandsbro.se

Vill du ha ett litet avbrott i vardagen och träffa andra föräldrar som kanske är i en liknande situation som du? Då kan det här nog passa dig. Alla föräldrar till skolbarn med en eller flera NPF-diagnoser som tex ADHD, autism, Aspergers syndrom, dyslexi mm är hjärtligt välkomna! Oavsett om du är medlem i Attention eller inte. Du behöver inte anmäla dig innan utan kom som du är och stanna den stund du kan och vill.

Höstens föräldraträffar i Kungsängen

Vill du ha ett litet avbrott i vardagen och träffa andra föräldrar som kanske är i en liknande situation som du? Då kan det här nog passa dig. Alla föräldrar till skolbarn med en eller flera NPF-diagnoser som tex ADHD, autism, Aspergers syndrom, dyslexi mm är hjärtligt välkomna! Du behöver inte föranmäla dig utan kom som du är och stanna den stund du kan och vill.

Välkommen!